Saturday, January 13, 2007

TransFormer

By azryn akmal | 11:16 PM | 0 Sweeties | Filed :
aloha!! ape nak cter ek..byk sgt yg berlaku sepanjang 2,3 minggu nie, start dr raye aji sampai la skang nie, aku x sempat nak g cc langsung. pegi balik keje, mlm da lepak, mls tul nak drive. lgpun cc penuh ngan bebudak main game, alahai…pening makcik nak menaip pun jadik buntu, ilang idea aku terus..tp mujur la hubby aku baik ati weekend nie, sesambil carik nasik bungkus, aku terus ajak dia g cc jap, check la pape yg patut..
keje? so far so good, aku makin afdal ngan jejalan di s.alam nie cuma sejak seminggu ni jem teruk!! maybe sbb skolah dah bukak kot tp pelik la sket sbb on the way tu cuma highway jer, skolah pun x nampak tp suddenly jalan jadik huru-hara..berbaris panjang..slalunya aku tb ofis dlm 40 mins tp dah jadk 1 hr, nasibla ofis aku xde punch card, stakat lmbt 10 mins tu, acceptable la..
mmm…so far, aku dpt blajar byk benda baru 2,3 minggu ni + tanggungjawab keje yg baru, handle 3 testing yg quite important jugak la..kiranye ble sample sampai jer, aku la yg kena rush dlu buat benda tu..n result dia kena maintain la, kalu lari sket kenalah crk punca..tp sronot nye kat sini, aku dah leh conduct sesikit hplc, ft-ir n aas.. kalu dulu cume tau teori jer tp skang aku dah tau cane nak run equipment tu..mmg heppy, sbb dpt gak aku peluang utk blaja..xlah mcm dolu2, asyik plan memanjang tp tak tau ape nak buat..thats all 4 now..dadaaa…