Tuesday, June 19, 2007

waChhaaa!!!!

By azryn akmal | 8:00 PM | 0 Sweeties | Filed :
hi..lamanye x update blog…rindu sebenarnye nak menulis tp apakan daya..kat tempat baru nie aku mmg susah nak online, memandangkan komputer pun cuma satu jer, so kena pandai2 curi masa laa..btw, skang company ni dah slamat pun pindah area hicom-glenmarie, lebih dekat la compare tu sirim, cuma time balik je kureng sket sbb jem gler, kalu ujan, lagila, sedu-sedan dok dlm kete menunggu…walaupun sebenarnye dlm 1/2 jam aku leh tb umah…tp so far oklah, sbb minyak kete leh save sket, hhee…mmmm…br jap td hubby aku call dr klinik, demam plak pakcik tu, puas gak suruh g klinik, amik mc, susah tul, last2 g jugak n kene injection sbb temperature tinggi sngt..aku la yg kena jaga2 plak pasni, takut menjangkit kat aku, aku ni bukan leh ada org x sihat dekat2 ni, confirm dgn aku2 skali g klinik nnti..sronot gak, xyah la g keje, hehe…ntahapa2 aku nie..
btw, start minggu lepas aku slamat di’handover’ keje wat hplc, memula tu gerun gak, takut silap, high performance nye instrument, kalu dulu dgr nama & teori je tp skang aku dpt chance handle sndiri, okla..rasanye ok kot, xdela susah sgt cuma smaple preparation jer x larat kalu byk sgt..okla, ade keje ni, kang x sempat siap mau kene tgu ptg plak…ok see yaaaaaaaaa!!