Tuesday, May 22, 2007

SeMbunyI

By azryn akmal | 11:33 PM | 0 Sweeties | Filed :
uhuhu..hepinya ari ni sebab aku dok opis sesorg, hehe..dptla i check email lelama sket..btw, we all skang tgh sibuk pack brg, nak pindah daaa esok..memandangkan part aku dah siap + tinggal sesikit jer so aku amik kesempatan la, apa lagi hehe…ermm…pe nak cter ek..mcm biasa jer la aku skang, pegi balik keje, nak kata bz pun x jugak cuma skang ni aku demam wat cross stitch, hehe..dpt la geng sekepala kat opis ni siap beli kertas sorang satu, sok2 leh tukar2. sebenarnya dah lama gak tak wat mende ni, tp last weekend aku rasa boring sgt, aku terus g pkns carik yg dah siap punye, tinggal jahit je lar. mmg makan masa nak siapkan tp kalu tekun, insyaallah cepat. kdg2 kat opis ni, sempat jugakla aku spend sket masa wat mende tu, tp tgu line clear laa..so, pas je siap gambar burung tu aku nak wat alas meja plak, hehe..lain2 hal, xdela kot cuma skang nie sronot plak dgr cter member2 yg dah + nak kawen, yg nak dpt baby, yg baru dpt baby + yg tgh tgu baby (akula tu, ahahaa..; kalau ade rezeki insyaallah la, doa2kanla ye, hehe ;) okla, xde pape lagi aku nak share, idea kureng time2 gini..ok chow..wassalam..

Tuesday, May 8, 2007

demamm….

By azryn akmal | 9:13 PM | 0 Sweeties | Filed :
haii..ari ni aku terpaksa amik cuti, demam tetiba..siap ngan selesema, badan pun naik sesengal semacam. so pg nie husband aku pun amik cuti gak sbb nak anta aku g klinik, hehee..alasan..sebonanye dia malas nak g keje, aku tau, haha..btw, kali ni aku g klinik lain plak sbb klinik yg aku biasa g tu dah la mahal, skali ubat dia pun x bape berkesan utk aku, smlm aku try telan pun x berubah pape pun, cam gitu jer..kali ni we all try g seksyen sebelah plak, oklah doktor dia pun senang nak bg mc..itu yg paling penting sebenarnye, hehe…mmm..lama gak aku tak update blog nie, memang susah kalau nak harapkan cc @ komputer kat ofis tu, keje aku skang byk dlm lab, nak masuk ofis pun pyh, so balik dr klinik terus aku ajak dia g cc, lagipun bebudak mesti kurang sbb sume dah g skolah, xdelah memekak ngan bunyi game, hehehe..sesambil tu aku try la nak apply keje, tgk ada value tak, hehe..saje..keje la nie mmg ok, relaks mmg relaks tp itulah, kalau dpt yg lagi baik, apa salahnye, ye tak?? so, aku nak ucapkan tahniah la pade kekawan yg baru dpt baby (maul), yg tgh nak dpt baby (faiz jkkp_aku jelous laa, hehehe), yg br nak melangkah ke alam perkahwinan (ramai gak..) juga takziah wat kawan skolah lama aku yg br kehilangan mak dia minggu lepas, ms selamah (bukan nama sebenar…) oklah, aku pun payau2 tekak nie, nak balik rest sambil main tomb raider jap, hahhaa..bye!!!!