Wednesday, September 10, 2008

posa

By azryn akmal | 9:28 PM | 0 Sweeties | Filed :
hari ni dah pun seminggu posa, aktiviti puasa aku mcm biasa la..blk awal kul 5, kalau sempat masak, kalau tak aku beli je lauk apa yang ada..kat area umah aku ni bazar ramadhan dekat je, leh sgt2 jalan kaki, tp selalunya aku n hubby gi naik moto jer, senang nak angkut, hehe..
lain2 hal, sepanjang 2 minggu lepas, mmg byk kije, sample dah la puluh2 yang masuk, due date plak dekat2 je, kadang2 tu tension la jugak, tp nak wat cane nama pun keje kite, selagi leh buat kenalah disiapkan ikut masa..cuma la ni AAS aku wat perangai plak, dah 2 hari condemn xleh run, apa masalah pun aku tak tau, ble dah 2,3 kali cube still x ok lagi, aku terus la panggil bos, pandai2 dia lah nak adjust panggil sape2 yg patut..aku ni bukanla expert sangat pun nak godek itu ini, setakat sket beranilah makcik, lebih2 tak mau la, kang rosak terbarai mati aku, hahah..
waktu lunch tadi, ex-bos aku singgah, si nicole, nak kata lama x jumpa takdelah jugak, rasanya baru je sebulan dia resign, tp dia punyer tmpt keje mmg dekat jer ngan ofis so sesaje je la dia datang tanye khabar bekas2 staff dia yg baik2 nie, heheh..
lain2 perkara, aku nak tido dah..ngantuk siott..