Friday, March 20, 2009

pengalaman baru ;)

By azryn akmal | 9:33 PM | 0 Sweeties | Filed :
salam…lamanya tak update, bukan lah takde masa cuma perangai malas tu agak ketara sejak akhir2 ni, hehe.. apapun, hari ni kat tempat kije, sehari-suntuk aku dok relaks, sbb kije tak byk, yg ada pun due lambat lagi, happy gler siap lentok2 baca novel (jgn la bos aku baca, hehe..naya beb), dah ptg2 sket bebudak ni siap main bingo la, main abc la saje nak buang masa. aku pun tumpang sekaki, tolong gelak je la..
balik dr keje, aku terus g klinik nak p scan. alhamdulillah, doktor kata ok je, cuma masa scan tu nampak la kepala baby tu gerak2, excited gler aku tgk, hehe..hubby aku pun tertengok2 biler doktor tu tunjuk kepala dan tulang belakang dia..rasa cam tak caya pun ada, rasa bersyukur sesangat sbb takde apa2 masalah, dan doktor tu pesan leh dtg lg utk scan dlm sebulan dua lagi :p
macamana sekalipun, pengalaman mengandung ni memang mencabar, yelah first time, sume benda yg berlaku pd tubuh badan semuanya benda baru yg tak pernah aku rasa sebelum ni..muntah teruk, sakit kepala dan mcm2 lagi yg aku tempuh sepanjang 3 bulan pertama ni, tp aku rasa inilah yang membuatkan aku sedar betapa susahnya mak aku mengandungkan kitaorg adik-beradik dulu..
apapun, doakan aku selamat..bak kata doktor tadi, kot2 baby ni kuar time merdeka, tak ke happy, hehe..wassalam..