Friday, March 30, 2007

123

By azryn akmal | 12:45 AM | 0 Sweeties | Filed :
waaa…sronot tul hari nie coz keje langsung xde, hehee..kebetulan plak suami aku off hari ni, apa lagi makcik suruhla dia antar i g ofis, tb je ofis aku terus apply masuk lambat, bos pun ok jer, terus kitaorg round kat pkns sampaila kul 10. sampai tghr, still sample xde yg masuk last2 kitaorg pakat turun pkns smule since suami aku ade lg kat sana, jalan punye jalan sampaila kul 2.30, hehhee…bos rupanya dah kua nak g hq & rasanye xkan balik ofis lagi so apa lagi, tak reti2 memasing kondem komputer dia, hehee..utk pengetahuan la, bos aku tu bukanla bos sebenar, dia sama pangkat ngan aku, tp keje dia byk pada admin so kira arahan akan kuar dr dia selagi manager betul x dtg, so kira halal lah kalu kitaorg2 ni nak wat pape pun sbb dia pun still br kat sini, masih malu2 kucing. kalau manager betul, x dpatla makcik nak wat macam ni slalu..apatah lagi nak update blog hahaha…btw, sejak akhir2 nie, aku byk berfikir psl nak tambah ahli keluarga, hehe..sbb ble tengok org bawak anak kecik aku jdik seronok semacam, tambah plak college aku kat ofis nie tgh sarat, makin bykla citer psl ibu2 mengandung nie yg dishare ngan aku. mungkin naluri keibuan tu dah meningkat peratusnya dlm pala otak aku coz sblm nie, aku macam x bape nak kisah sgt pasal ni sume. hopefully Allah makbulkan doa aku selama ni supaya dapat merasai nikmat jadi seorg ibu plak, amin….

Monday, March 12, 2007

PaStIkan..

By azryn akmal | 11:06 PM | 0 Sweeties | Filed :
2,3 minggu kebelakangan ni life aku berjalan macam biasa, xde pape yg special cuma ape yg aku plankan ada yg setel walaupun ade juga yg tertangguh atas sebab2 yg tidak dpt dielakkan..btw, aku br jer dpt surat confirm, hehe…umur dah tua2 dpt surat confirm lagi, tp oklah sbb dpt sket increment..walaupun x byk mana, nak kata teruk pun kira alhamdullillah la dr xde langsung..keje pun macam biasa cuma yg tak best tu ble ada ura2 nak suruh dtg lab malam2, kalu diaorg call, pandai2 la aku jawab..so far, aku puas ati dgn hidup aku skang cuma kalu boleh aku nak carik sumber pendapatan sampingan, takkan selamanya nak makan gaji…ye tak?! ok, xde pape lg la, jumpa lagi!!