Monday, January 10, 2011

AJL 25

By azryn akmal | 12:29 AM | | Filed :
ana rafali menang! aku target hanyut faizal tahir tp dpt persembahan terbaik, okla sbb dia siap berenang dlm kolam (tul ke tu!?)

Monday, January 3, 2011

black & white of my 2010

By azryn akmal | 12:15 PM | 0 Sweeties | Filed :
yuhu..


last update sy adalah june 2009. ishh..gamaknye mendiamkan diri lama bebenor, haha merajuk ke?? tak la, masa tu sy sgt letih, membawa perut yg semakin boyot, tambah2 plak ni kali pertama mengandung, so byk benda penting lain yg perlu diutamakan.


btw, thn 2010 byk yg manis terjadi dlm hidup sy. yg pahit, ada jugak. tp sejak adanya aleesya, yg pahit pun jdk manis kuikui. nak refresh blk rasa mcm tak mampu plak. kalu nak cter pun mungkin sy terpaksa refer pd status kat fb, cube ingt blk apa yg berlaku. sronot jgk kalu dpt mengimbas semula detik2 yg hepi, at least kenangan tu terpahat dlm blog yg tak seberapa ni, cewaah..


papepun, 2011 ni sy harap semuanya berlaku indah2 belaka, utk keluarga & kwn2. keje, mohon dipermudahkan, takmo tensen2. kije je. rezeki, doa2 agar bertambah, samada baby @ wang ringgit. hehe. 


azam? nehi. umur dah nak 3 series ni, xde ertinya nak berazam2. mungkin sekadar ingatan supaya hari ni baik dr semlm, dan esok harus (wajib payah sket) lebih bagus dr hr ni. byk plan ni, tgh ligat otak sy nak mulakan yg mana dulu. tp kena sabar, kena byk studi. xnak mcm lepas2 slalu tergantung di awan biru, hehe..


ok, doakan sy! welkam 2011..