Wednesday, August 9, 2006

masanya makin hampir ..

By azryn akmal | 2:27 AM | 0 Sweeties | Filed :
lama x menulis rupenye dlm ni, bz mende lain, sampai terlupe langsung yg aku ade blog, hehe.. btw, aku mcm biasa, maintain..nothing interesting to share, cuma bz sket menjelang ‘hari bahagia’ hehe.. adatla, makin dekat, makin rasa x cukup masa rasanya.. pape pun, harap sumenye selamat, yg penting, mana yg wajib didulukan, tul tak?! erm… seronok? ntah, susah nak xplain sbb aku sndiri x plan seawal ini, cuma ble da sampai seru ni, baiklah dilaksanakan.. aku pun rasanya da separuh bersedia, hehe.. nape? sbb aku masih byk benda yg tak setel, kalau nak diikutkan, tp insyaallah, harap2 rezeki aku makin murah lepas ni. so, bg sesaper yg terbaca blog aku ni, harap2 leh dtg sama2 memeriahkan majlis tp kalau jauh sgt tu, aku faham sesangat.. dgn keje lg, perjalanan, makan masa, so aku x kisah sgt, asalkan hadiah sampai, hehe.. acah jer..oklah, aku xleh nak tulis pnjg2, ada benda lain nak buat laa, ok, doakan u all sihat, selamat dan senyum sokmo!! wassalam ..

No comments:

Post a Comment