Monday, March 12, 2007

PaStIkan..

By azryn akmal | 11:06 PM | 0 Sweeties | Filed :
2,3 minggu kebelakangan ni life aku berjalan macam biasa, xde pape yg special cuma ape yg aku plankan ada yg setel walaupun ade juga yg tertangguh atas sebab2 yg tidak dpt dielakkan..btw, aku br jer dpt surat confirm, hehe…umur dah tua2 dpt surat confirm lagi, tp oklah sbb dpt sket increment..walaupun x byk mana, nak kata teruk pun kira alhamdullillah la dr xde langsung..keje pun macam biasa cuma yg tak best tu ble ada ura2 nak suruh dtg lab malam2, kalu diaorg call, pandai2 la aku jawab..so far, aku puas ati dgn hidup aku skang cuma kalu boleh aku nak carik sumber pendapatan sampingan, takkan selamanya nak makan gaji…ye tak?! ok, xde pape lg la, jumpa lagi!!

No comments:

Post a Comment