Thursday, September 27, 2012

Saje-saje

By azryn akmal | 1:47 PM | | Filed :
Assalamualaikum..

Lamanya tak update blog huhu. Last pun citer FT kalah juara lagu, ntah2 dia pun dah tak ingat haha..


Btw, aku dah lama pasang niat nak tulis balik tp selalunya membara kejap je, pastu lesap. Kang bila baca blog orang, excited tp sudahnya tak buat2 jugak.


Kali ni aku xde topik khusus, cuma saje2 je ni. Rasanya aku nak la cuba bg aktifkan semula blog ni, kalau ada pape aku nak share, aku akan tulis ^^


Ok setakat ini je dulu, wassalam..