Monday, October 30, 2006

>SaLam LeBaraN di KejaUhaN>

By azryn akmal | 2:30 PM | 0 Sweeties | Filed :
hahhaa…dpt jugak akhirnya aku meng’update’ blog aku nie…punyela payah, almaklumla dok tempat baru, nak usha cc pun makan berjam. btw, aku skang da pindah tempat baru, 1 tmpt yg tak pernah skalipun terpikir dlm pala otak aku yg aku akan menginap di bumi "kuala selangor @ bandar puncak alam", huwahuwaa..jauh tuuu tp kalu naik highway dr tangkak ke setia alam, 2 jam jerr..hehe..tang tu besh laa..erm…raya da pun masuk seminggu, sekejap sgt rasanya..iyelah, masa skang kan cepat berlalu..raya thn nie special la sket, hehe..sejak dah berdua nie, kenalah timbang rasa sket, mn nak blk kg sape dlu tp yg pastinya aku dpt gak beraya hari pertama raye kat muar, huhu..gumbiranya hati tp jap jer, sbb cuti pun x lama. nak g umah geng2 lama pun x sempat. insyaallah ade umur thn depan ada lg kan?! okla, xde pe lagi nak share at this moment,. see yaaa!!

No comments:

Post a Comment