Thursday, September 6, 2007

jem?!

By azryn akmal | 4:54 PM | 0 Sweeties | Filed :
uii sejuk gler arini, nasib baiklah sempat kua g tapau, kalau x slamat dah kena ujan..cuaca mmg xleh agak la ni, jap ujan, jap panas gler. last week, leh tahan la aku bz, kena masuk training ISO 17025, boring gler..sbb cuma dengar member tu cakap, mana yg patut aku cuma geleng & angguk jer, hehe..nak kata x masuk kepala terus, x jugak tp letih jugakla dgr lecture ni, sbb zaman nii dah berlalu lama dah..pape pun, lepas dpt training nie, keje aku bertambah la sket sbb lab ni nak apply ISO dlm tahun depan, so dr skang dah la kena wat ape yg patut, hopefully sumenye ok la..
3 hr lepas, lab aku ni tinggal bertiga jer, sbb yg dua lagi g Bangkok, Thailand. so yg kena tinggal ni x reti2 nak cover keje diorg, hehe..dah macam lipas kudung aku wat keje, mana nak register sample, nak tgk BDV, furan lagi, siap ade sample interval plak, naya tul..tp ok jer, xdelah teruk sgt cuma keje jer yg bertambah, yg lain2 balik tetap sharp 5.30 hehe…
so, sbg buah tangan, diaorg bagila souvenir, okla, temaksih..ntah ble turn aku pulak nak g, hehe..harap duit sendiri, lambat la tp insyaallah, ade rezeki lebih, aku nak ajak mak aku g umrah..
mmm…memandangkan ade org komplain aku asyik cter pasal jem jer (paham2 sendirila ;), so arini aku x cter la hal2 jem nie; cume nak bagitau jer yg seminggu ni jem terukkkk gler, pagi2 dah tersadai atas highway, tension..
pd hamba allah yg tepon aku mlm td, tq sooo much sbb ingat kat aku lagi, ble2 bos aku takde opis, aku call ko plak, hahhaa…adios!!!

No comments:

Post a Comment