Friday, November 17, 2006

SaTurdAy FeVer

By azryn akmal | 2:34 PM | 0 Sweeties | Filed :
erm..apa nak tulis erk? memang xde ide sebenarnya nak menulis tp memandangkan aku da g cc, rugi plak rasanye kalu aku x update blog aku nie. sebenarnya, xde pape yg interesting berlaku dlm hidup aku, tau jer la sejak masuk blk dlm statistik 20000 org baru2 nie, life aku berjln macam makcik2 yg dok sebelah-menyebelah umah aku la, hehe..bezanya aku xla duduk kat tangga berborak sambil pegang beg plastik ikan, sayur dr kul 9 sampai kul 11 pagi yg macam slalu diaorg buat tu. bezanya aku plak, aku dok merayau jdk tukang ukur jln, hehe..kot2 mana yg lopak sana sini leh la aku tolong lapor kat JKR, Metro, karam singh walia termasukla kat laki aku sendiri, haahaha…tp xpelah sbb dlm masa yg sama aku skang dah pandai masak-memasak, kiranye xdelah aku kalau mak mertua suruh masak nnti, terpinga2 mcm dolu2 tu, hehhe..cuma bab buat kek, kuih tu xdela lagi, sbb xde permintaan, lagipun sepanjang jln kuar dr umah aku sampaila ke simpang kuar jln besar tu melambak org jual kuih, mcm2 ada cuma sanggup nak beli  @ tak, almaklumla, kat sini kuih 3 singgit, standard la tu kat sini.
2 ari lepas aku tryla round klang, g tabung aji, bukan nak g aji tp adelah, hehe..nasib baik x sesat, masuk je jln terus dpt parking, siap kat dashboard ada peta hubby aku watkan, jgn sampai aku ter’masuk’ area yg x sepatutnya..tau jer la aku nie, cepat glabah kalu drive sesorg. ntah mana nak tgk cermin, tepi, kete kuar masuk, jln depan, tepi + signboard yg bertimpa2. tp oklah jugak sbb kalau in case aku terpaksa ke town sesorg, senang la sket..mcm kat kuantan la dulu gak, blaja sket2 terus ok, masuk mana pun mesti jumpa jalan kua, berkat sesat 17 kali dulu la hahaha…
smlm aku dpt soalan cepu mas dr maksu aku, ble lagi adik (panggilan family tuk aku la) nak ‘ehehem’, erm…aku cuma balas, nntila lu, lom rezeki lagi, aku kalu leh nak skali dpt baby saing ngan ct nurhaliza, ahaks!!
erm..oklah tuk stakat ini, nnti ble2 aku update lagi, tuk pn faizah n en zul, slamat pengantin baru, semoga slamat dunia akhirat..juga utk habibah yg br dpt baby girl (kalu ikutkan sms yg aku dpt la), tahniah sesgt…jeles gak nie, hehee..chow!!

No comments:

Post a Comment