Sunday, November 26, 2006

O.T.A.I

By azryn akmal | 2:35 PM | 0 Sweeties | Filed :
smlm aku dok sorg lagi, hehe…hubby aku tgh rajin gler skang nie, ahad pun dia bantai keje..tu yg balik jer umah, terus lepak apa taknya, 7 hari keje non-stop :p x kisahlah, asalkan dia bahagia, hehe..memandangkan aku xde pape nak wat, so aku pun bukak la PS2, hehe…kalu nak tau la, hubby aku mmg kaki ps2, sume game dia ade, dan sumenya aku lum penah cube pun, ntah macamana smlm disebabkan tv pun xde citer best, so aku pun try la usha game dia, aku try la main game tembak2, hehe..lom 15 minit, hero tu dah tergolek mati, lemah semangat tul ble kena pegang pistol+mesingun+so on pape alat dia, hehe…last2 aku gelak sesorg..pastu aku try plak main bola, konon glamer aku pilihla MU vs Chelsea (MU vs computer sebenarnye ;p), lagila hampeh, asyik kena bolos jer, lgi nasib x baik, aku tolak bola masuk gol sendiri, hehee.. dah puas jadik beckham, aku try la plak main lumba kete, punyelah dasyat siap ngan sound system, aku jadik winner gak, tp dr blakang..x kiralah game ape, drift, litar @ saje suke2 lumba, sume aku langgar laaa…kalu la dlm tu ade polis trafik dah lama aku simpan saman satu fail agaknye, hehehe..xpun kena tahan jpj sebab bikin kete x ikut spesifik, hehehe…last2, aku try la game kartun, macam2 kartun ade, keje dia cuma musnahkan bangunan, hehe..syiok la sbb senang sgt, dr sekor dah jadi berpuluh ekor yg aku kuarkan, buaya, dinosour, katak tp sume yg mutan la, konon2 ganas la tuu, hehhe…ble laki aku balik, terus aku ajak lawan, rupenya member tu lg power beb, almaklumlah OTAI, hehehe…okla, thats all 4 2day, pasni aku nak kedai jap, usha sardin heheh..dadadda!!

No comments:

Post a Comment