Friday, February 2, 2007

ape ek??

By azryn akmal | 11:14 PM | 0 Sweeties | Filed :
akhirnya tercapai jugak hasrat husband aku nak pindah umah..walaupun dlm area tu jugak tp kira okla sbb dekat ngan kedai & masjid, & yg paling penting skali, umah tu umah bawah…x larat ler nak turun naik tangga 3 tingkat semata2 nak g beli barang, lagila nak kena drive. so, insyaallah dlm minggu depan ni kitaorg nak setelkan deposit n pindah mana2 brg yang boleh diangkut dulu n komdian barulah pikir tang brg2 kat kampung plak…
last week, aku n ofismate sume g rayau ke bangunan baru company kat hicom-glenmarie..bangunan 3 tingkat, betul2 depan kilang proton casting..kalau ikut perjalanan, lebih dekat la sket dr yg skang nie. so, bole dikatakan aku n klik sume kena fikirkan tang camne nak design lab tu..byknye keje!! lagi nak plan utk set-up balik instrument, x tau la samada kitaorg boleh follow sume plan yg management nak buat. harapan aku cume satu jer, jgn la ade problem ngan finance, xnak la ade problem ngan contractor, @ pun ngan supplier ker, sbb kalu itu berlaku, sah2 dah kena makan masa tp kalu sumenye bg co-operation, aku rasa ok punyela..sbb pengalaman berpindah company ni pernah la aku rasa dulu, punyelah byk benda nak fikir apatah lagi kalau melibatkan duit n org2 yg berkepentingan, kalau diaorg jnis yg boleh faham, okla tp kalu kena yg degil tu, alahai…
la ni aku kat kg, aku saje mintak off hari jumaat since testing pun x byk sgt, pun xde yg urgent. so, khamis mlm aku bertolak tb kat muar dlm kul 12, penatnye tp cuaca skang memang teruk, panas sgt2 tp angin sejuk, ni pun dah rasa macam nak demam semacam jer..ok, tu jelar wat masa nie, aku nak g beli sotong nak wat babekiu ptg ni jap..dadada!!!

No comments:

Post a Comment