Thursday, February 8, 2007

wiraku

By azryn akmal | 7:22 PM | 0 Sweeties | Filed :
aku tukar kete lagi, hehhee…bukan kete baru tp kete org, kali ni dah masuk 2 kali aku tukar pakai kete ngan abang aku, hehee…sbb? aha..sebab aku tak minat kete aku sendiri & aku minat kete orang lain..macam jahat tapi memandangkan aku dapat sokongan padu dr mem besar @ mak aku so org lain x boleh nak cakap ape..tp aku bukan la amik sesaje jer, bulan2 kena bayar la, sendirik bawak sendiri tanggung la, kankan??
btw, minggu ni aku n hubby ade aktiviti malam iaitu mengangkut barang, hahaha…sikit2 lama2 abis jugak la brg kat umah tu kitaorg angkut, jahanam kete abang aku la jawabnya tp slalu sgt dah aku wat perangai memindah sana sini..start abis blaja dah nak masuk 5 buah rumah aku dah duduk, bt pahat skali, kemaman, balok kuantan, apartment puncak alam n skang ni aku nak rasa plak umah bawah, sini pun rasanya tak lama sebab tuan umah tu cuma bg setahun je menyewa. lepas tu, makcik pandai2la carik umah lain plak tp insyaallah ada rezeki pasni kitaorg nak dok umah sendiri plak, hehee..tgh mengusya satu area tu, nama pun alam2 jugak tp x tau la ok ke tak sebab xde org duduk lagi, lagipun umah besor2 belaka, nak tunggu developer wat yg rumah sederhana lu, maybe dlm setahun ni dah siap kot..okla, ni aku blasah komputer ofis, mau berasap bos kecik tu, hehehe…tatata…

No comments:

Post a Comment