Thursday, October 4, 2007

RaYa 2007

By azryn akmal | 4:55 PM | 0 Sweeties | Filed :
diam tak diam, dah masuk 23 hari kita puasa & seminggu lagi nak raya. thn nie aku balik kg hubby kat NS. sedih sikitlah sbb sblm ni sambut raya ngan mak n family aku, balik kg atuk kat batu pahat, tp thn ni ikut sistem giliran, turn hubby aku plak. adatlah kan kalau dah kahwin nie, kena biasa2kanlah beraya ngan sebelah mertua..ikut plan, aku start cuti selasa sampai jumaat, sehari sblm raya aku still keje lagi sbb nak abiskan seminggu raya, senang..tp ofismate aku sume slamat dah balik kg, tinggal aku ngan bos kecik aku je lah…hopefully dia boleh lepaskan aku balik awal, hehe…kena pujuk nie :) so, raya ke3 baru aku balik muar, hishshisshh…suasana raya tu maybe dah kurang la kot tp xpelah, tahun depan turn aku plak, yahuuuu!!!
nak raya nie, aku cuma tempah selai je baju, tu pun yg mak aku belikan, baju sendiri x sempat siap, pun xpelah sbb aku hantar kat muar sana, so raya ketiga dijamin siapla kot, harap2 la..kuih-muih pun aku xdelah beria sangat, cuma plan nak belanja sakan kat car boot sale kat stadium shah alam ahad nie, byk gak benda yg aku kena cari..x pun g pkns, tp ramai yg cakap situ mahal2 barangnya, kecuali malam raye, x sempat la sbb mlm raye aku dah nak balik kg daaa…
minggu lepas aku n hubby g la kuala selangor, terus ke tanjung karang..dr puncak alam, jauh la gak, tiba jer kat sana xdelah pape pun yg best, ni sume pasal member hubby aku la yg citer ade jual kerepek murah kat sana…sampai2 jer, mmg ade gerai jual kerepek tp kalau nak diikutkan, kat shah alam pun byk, separuh menyesal lah jugak buang masa kat situ..rupenya ade tmpat org jual kat rumah, tp kitaorg x jumpa sbb dah tghr gler, tekak dah kering..last2 kitaorg straight ke klang, berbuka kat sana n carik skali pape yg patut..nasib2…
smlm plak, satu lg hplc tiba..nampak gaya aku la yg jdk tuannya..& mesti lepas ni aku bersilat wat sample, hahaha…
bg sesape yg ade salah silap ngan aku, aku ampunkan dunia akhirat, hehee…tp kalu aku ade salah silap ngan org, mohon ampun yerrr..0-0 wasaaalammm….

No comments:

Post a Comment