Thursday, January 31, 2008

Hepi ChIneSe Neu Year aahhh..

By azryn akmal | 5:03 PM | 0 Sweeties | Filed :
pagi nie, compliance assesment for 17025 kat lab nie dah pun tamat, generally tak byk yg perlu diperbaiki cuma tang documentation je lar yg manager aku kena byk revise lagi..aku, cuma penampilan istimewa jer dlm closing meeting, hehe..sebab technical part x byk NC cuma 2 jer, tu pun x related ngan aku, senang ati makcik…
pg nie jugak aku kua plg awal dlm sejarah, 7.10 pg..sbb kebelakangan nie, kete byk gler, x tau la mn dtg, so aku decide nak kua awal supaya x buang masa kat atas jln, kalu aku kuar lmbt mcm dulu mau aku la paling lambat tiba, silap hb, jejak kul 9 br tiba opis. so utk mengelakkan diri dr jd glemer, baik aku kuar awal sket, smpi opis pun aku xdela terus wat kije, memula bukak pc dulu check email ape yg patut selain meronggeng ke laman2 web yg tak berfaedah, seronok wuu, hehe..
next week plak, comp nie bg compulsary leave ari rabu, mcm best tp siap2 kena tolak annual leave terus jdk boring, sbb yg nak raye bukan kitaorg pun tp mati2 management x bg kije, so plan cuti raye cina ni aku tak tau lg. ikut plan mak aku nak turun kajang, kemungkinan besar aku nak ajak diaorg turun puncak alam skali, saje bwk diaorg jln2 kat sini. tp hubby aku mcm dah plan something, jgn balik kg dia sudah, boring la den..plan asalnye, ingt nak turun kuantan, saje nak jengah tmpt berdating dulu mcm pantai cherating,balok, kuantan parade, megamall & benteng, hehe..leh gak cuba jumpa geng2 lama yg ramai dok kat sana tp rasanya cancel la kot sbb akak ipar aku xde plak kat umah dia, so kitaorg nak tido mana..nak tempah bilik, malas plak, nak menumpang tido umah kekawan rasa mcm mengganggu, tambah2 hubby aku memang xnak punyelah..so, lain kali la jawabnya..
pape pun, bulan nie aku heppy sket sbb dpt bonus, hehe..okla dr takde langsung..wassalam..

No comments:

Post a Comment