Thursday, April 10, 2008

DOA

By azryn akmal | 5:14 PM | 0 Sweeties | Filed :
yabedabeduu..ari ni aku hepi sesgt coz bos aku cuti maa..ni aku tgh dok dlm bilik dia tumpang layan internet..btw, kat ofis aku ni ade 3 pc, mn2 yg tuan dia xde, akula yg tolong ‘ada’kan, hehe..papepun, jumaat sudah tb, esok x kije, arini pun aku x wat 1 keje pun, nak kata malas tu takla tp alang2 dah masuk jumaat ni aku kurang senang nak on instrument, short story, mahu tp malas, haha..
satu lg kes yg sedih, psl sufiah si cerdik pandai kita tu, as usual, ramaila yg forward email, gambar2 dia promote diri dlm internet, juga transkrip interview dia yg mengatakan dia bangga dgn cara hidup dia skang..masyaAllah..pe nak jdk la ngan saudari kita ni, nak kata x bijak, Allah dah kurniakan kepala otak genius tp masih x boleh berfikir, xde bezalah dia dgn org2 kita yg dok celah2 chow kit nun..sedih la jugak sbb dia saudara seislam (masih ke, wallahualam..) boleh bangga diri kua paper kat luar negeri,  x pasal2 tanggapan bukan islam pd org islam makin serong, makin sangsi..sama2la kita doakan moga dia n sekutu2, seumpama dgn sufiah ni diberi hidayah sebelum tubuh badannya ditelan bumi satu hari nnti..
pape pun, 3 ari lepas aku attend seminar ni dgn suka dlm duka, hehe..sbb biasalah tang seminar2 nie, bercakap je la, yg masuk kepala otak okla, yg sipi nak masuk pun okla jugak, hehe..kebetulan jugak terserempak ngan sorg budak elektrik ukm, sbb dia pun ade seminar tnb kat situ, sorry la aku ni byk cam muka dr ingat nama, maklumla ‘kawan’ ramai sgt, hehe..
ok, let stop here, arini kitaorg ada agenda merayau best punyer..nak g pkns nak jumpa sumpah2, hehe..pesuruhjaya sumpah la..nak suruh sign baik punyer form ‘kehilangan buku asb’ yg dah bertahun aku cari x jumpe, haha..
wassalam…

No comments:

Post a Comment