Tuesday, December 5, 2006

Penatnyer (continuee..)

By azryn akmal | 6:53 PM | 0 Sweeties | Filed :
…dijadikan citer, bas aku tu lewat sejam lagi, alahai…punyela tensen pala otak aku, nak balik umah mls dah, 3 jam da aku dok terpacak kat sini, memikirkan sok lagi nak mengangkut beg, bas paling awal pun kul 12.30 tghr, baik aku tgu je lar. sampai jer bas tu, betul2 aku 2 org jer, kira kalu aku nak golek2 dlm bas tu x jadik hal la, tp problemnya 3 lelaki aku sorg je pompuan, ble aku sms laki aku, puyela dia seriau, dr muar ke klang, jauh tu..tp aku tgk, firasat la, lelaki2 tu okla kot, doa habis dlm hati, hehee..tb klang, aku menunggu lagi laki aku dtg, dok lagi terpacak kat bustand tu, muker aku pun dah mcamana rupe da, lantak la. dr kul 1 - 9 mlm, imagine la. tp tb je kat umah, laki aku dah siap2 beli makan, nasik ayam, hehe..pe lagi, gua blasah la beb!!
ahad…dlm pala macam2 aku plan, salah satunya aku nak ajak laki aku usha bandar sri damansara. tgk dlm peta, last2 kitaorg decide lalu sg buloh, sbb sblm nie kitaorg lalu nkve kena toll rm3++, mcm jauh, so kali ni aku nak naik motor jer, senang sbb cuma nak carik jln je. TIBA2, adik ipar aku tepon, (aka adik laki aku la), dia kat shah alam, nak singgah umah jap, alahai…punah plan aku. menapak la kitaorg ke klang plak, sbb dia x tau jalan ke sini. last2 balik umah da ptg, lepak borak2 diaorg plan nak balik mlm..so kenalah tgu gak, dlam 9 ++ we all try la lalu sg buloh tembus ke bndr tu, nasib baikk jumpa, hehe..tp on the way balik, laki aku naik angin sbb aku xnak drive, hehe…aku ngantuk sgt masa tu, sori ek bang!
pagi isnin, siap2 ke bndr sri damansara, ikut plan, masuk kul 10 kua kul 12, okla mcm biasa la adat intebiu. kua je nak g parking, tup2 aku dpt saman, cesss…rm100 tu sbb aku x byr duit parking, hehe..lantak la, trus aku blah, bukan aku nak dtg slalu pun kat situ, hahaha…ptg, diaorg (bukan yg bagi saman tu, hehhe) call..alhamdullillah…(faham2 sndiri la..) ;p
erm….so far so good, cuma skang nie aku kenalah plan baik tuk ke tmpat keje nnti, jauh tu mmg la jauh so kenalah pandai2 crik jln yg paling singkat+jimat. hopefully aku akan jumpa sesuatu dlm situasi yg baru nie, mudah2an…InsyaAllah..Amin…

No comments:

Post a Comment