Friday, July 20, 2007

datang lewat

By azryn akmal | 4:48 PM | 0 Sweeties | Filed :
salam..
2,3 ari nie asyik jem je pagi, tensen tul. last day, puncanye cuma bas kilang rosak je tp jem nye panjang dr uitm puncak perdana sampaila ke trafic light..kalau nak diikutkan tmpt keje aku ni bukanla ada punch card tp x sedapla kalu ‘ter’datang lewat..sebab yg pastinya aku ni tukang pegang kunci lab..memang menayakan org tul la, nasib baikla diorg ni jenis x kisah, hehe..last2 bos aku suruh duplicate kunci padahal sblm tu punyerla pyh nak bagi, konon takut apa2 hilang ke, hehe…macamla aku @ kitaorg nie nak angkut bawak balik hplc ke, aas @ dga balik rumah..:)
tetiba xde idea la :P so bye..:p

No comments:

Post a Comment