Thursday, December 6, 2007

rindunye!!!!!!!!!

By azryn akmal | 4:58 PM | 0 Sweeties | Filed :
haaa…lamanye x updatte blog…sejak raya sampaila skang, aku mmg xde chance baik nak berinternet nie, sumenya sbb sample yg masuk punye la melambak2 smpai nak naik muak kitaorg tgk, hehe…apepun, minggu terakhir Nov, comp aku wat pre-assesment utk iso 17025, aku xdela amik part sgt cuma adela kena audit masa tgh wat test, hehe..gelabah? sketla sbb takut kena nc tp tipula kalu xde nc langsung, baru nak apply mestila lopak sana-sini, :)
start minggu baru Dec, lab aku jdk bz semacam, ape taknye, sample masuk non-stop, so setiap hari sblm start je operation keje, aku dah plan arini nak wat yg mana, yg mana kena due awal, kenalah dulukan, tp yg tak syoknye ble ade sample interval, boringgg sangat sbb ganggu keje la serba-sikit, lagila nak due ari tu jugak, tension i, hehhee…
bulan ni, staff lab ni bergilir2 cuti seminggu, except aku (staff of the year, muahhh!!)…dgn bos kecik aku skali g China, sblm tu mamat sorg tu g Vietnam (company support), pastu kak Shaily plak g Australia(cuti2 malaysia), then Yati g balik kg nak keje kawen adik dia..aku? mestila cuti gak, so aku siap2 apply ari jumaat pas raya aji (khamis). so straight sampai ahad aku akan balik muar (mana lagi?!) tp this time aku balik sesorg sbb hubby aku nak pulun keje bulan nie, memandangkan dia izinkan setelah dipujuk/dirayu (hehee…), so dptla aku wat plan nak wat ape kat muor nnti. tp slain tu aku dpt jemputan kawen gak, cikgu zana namanye..
mmm…sok ade sure heboh maa kat stadium, tp besar kemungkinan aku xkan pegi la kot, dah la musim ujan ni so tak mustahil la kalau shah alam ni ujan lebat mcm sure heboh last year, lagipun hubby aku xde, xkanla aku nak pi sorg2, dgn jem panjang, x kosa la i…maknenye, tgk dr jauh jer la + duit pun sipi2 jer, so buat2 la taubat cik azrin oiii!!, hahaha…
adios & wassalammmm………

No comments:

Post a Comment