Wednesday, June 21, 2006

DeMaM BolA?!!

By azryn akmal | 2:20 AM | 0 Sweeties | Filed :
erm..firstly, aku nak wish slamat bergelar ibu buat Pn Irwanie yg telah melahirkan baby girl last week. makcik satu opis ngan aku lu, kiranya dia ni rezeki murah, x lama jdk pengantin, terus pregnant. aku plan nak tgk baby dia mlm nie, tp tgkla pada tahap kerajinan aku, hehe..kdg2 tu ble dah blk umah mls tul nak kuar smule, mau lekat mengadap tv, lg2 sejak AF4 dah ada nie, hehe..bukak cter AF4 nie, aku bukanlah ‘kipas susah mati @ die hard fan AF cume sekadar mengisi masa lapang je lar, cter astro bukan best pun, ulang sokmo tp memandangkan skang ni musim world cup, aku layan la jugak tgk mn yg sempat tp xdelah sampai dok tgu awal pg, tgk la mn game yg siarannya awal, x kira apa pasukan, bantai jer. tp sok2 ble masuk 2nd round sampaila ke final, ble team yg mantap2 beradu atas padang, x mustahil aku jdk golongan yg ’sembahyang tahajud’ pg2 buta, hehe..itulah manusia, tang buang masa sanggup tp kalau bab2 agama, nak bgn sembahyang sunat tgh mlm punyelah berat..itu bukan korang2 @ aku tp nun kat afrika sana la, hehe..(cover2 :P)..
cter bola ni, aku nak la share 1 cter, dulu2 aku suka sgt kat Micheal Owen, striker Liverpool/England sampai sanggup kumpul keratan akhbar. pantang nampak muka dia dlm paper, mesti potong n simpan dlm folder. magazine bola import pun aku slalu bantai beli sedangkan masa tu aku masih kat sekolah, dlm form 2, 3 . x cukup dgn tu, siap beli lagi gambar2 dia yg dah siap laminate, masuk dlm beg duit konon2 mcm pakwela, hehe..tp ble dia ngan awek dia dpt anak tanpa kahwin, (biasalah mat saleh..), aku terus malas..cane aku terpikat ngan dia, pasal dia muda+berbakat kot, muka leh tahan la..biasala kan pompuan kalu minat bola mesti ber’sebab’, x ensem player tu jgn harap la nak minat, hehe..kalu muka cam Beckham tu, kira idaman lelaki impian la kiranya tp bukan aku, sbb aku langsung x minat dia, x tau nape, bukan taste kot (hehe..macamla leh dpt:P) 
wokeyla korg2, aku nak blah nie, dah pukul 6.35 pm da abis waktu bertugas tp disebabkan terlalu kepingin nak share cter ngan korg, aku buang sikap suka balik cepat, hehe..ok, bye n adios!!!

No comments:

Post a Comment